Coverton biedt vier groepen van ondersteunende diensten aan zorgaanbieders en bedrijven. Onze doelstelling is steeds dezelfde: “Meerwaarde creëren door het geven van pragmatisch en continue vooruitstrevend management advies met een duidelijk kader.”   Wij kunnen u helpen met:

Interim Management

Met een ruime management ervaring in ICT, facilities, finance en de zorgsector,  kan Coverton u helpen als u tijdelijk een management functie vacant heeft.  Vanaf vier tot zes weken loont het om een management functie tijdelijk in te vullen. Deze opdrachten hoeven overigens niet per definitie voltijds te zijn. 

Meer info over Interim management

Consultancy opdrachten

U heeft enkele projecten die u graag wil lanceren maar u ontbreekt de nodige mankracht? Dat is een typische voorbeeld van consultancy opdrachten waarmee Coverton klanten helpt. Een ander voorbeeld is een audit van uw huidige werking. Voor uw medewerkers is het na verloop van tijd niet meer mogelijk om de gaten in de eigen organisatie te zien.  Doe hiervoor beroep op een extern blik en u zal verrast zijn van de uitkomst. Optimaliseren van operationele processen is een ander voorbeeld: Harder werken helpt om doelstellingen te bereiken maar slimmer werken is effectiever.

Meer info over Consultancy opdrachten

Mandaten als onafhankelijk bestuurder

Steeds meer bedrijven en organisaties zien een raad van bestuur als een toegevoegde waarde voor het management. Het profiel waar vele organisaties naar zoeken zijn bestuurders met expertise in de sector maar tegelijk van veel markten thuis die adviseren zonder de noodzaak te voelen om tussen te komen. Ook hier kan Coverton bedrijven en zorgverleners helpen. We houden deze mandaten strikt gescheiden van onze andere activiteiten. Zo treden we nooit tegelijkertijd op als bestuurder en interim manager of consultant.

Meer over Mandaten als onafhankelijk bestuurder

Onderzoek

In een sector die zo onderhevig is aan transformatie als de zorgsector, is het belangrijk om actief onderzoek te doen naar veranderingen en moeten ideeën voor reorganisaties en structurele veranderingen afgetoetst worden. Zijn er andere zorgverstrekkers die een gelijkaardige aanpak geprobeerd hebben? Is deze aanpak al toegepast in andere industrieën? Coverton houdt zich voornamelijk bezig met de domeinen health economics, organisational change en procesverbeteringen.

Meer over Onderzoek

 

Indien u hulp nodig heeft met een van bovenstaande zaken, kunnen wij u helpen. Aarzel niet om ons te contacteren.