Er zijn veel bedrijven die zich focussen op het ondersteunen van anderen maar hoe vindt u de juiste match? Door niet alleen te kijken naar prijs en kwaliteit maar ook naar wat bedrijven echt belangrijk vinden : hun missie, visie en waarden.  Daarom vindt u op deze pagina wat voor ons echt belangrijk is.

Missie

“Meerwaarde creëren door het geven van pragmatisch en continue vooruitstrevend management advies met een duidelijk kader.”

Pragmatisch en vooruitstrevend management zal in de toekomst het verschil maken tussen winst of verlies. Pragmatisme is een mindset maar geeft geen richting aan. Een pragmatische leider heeft naast de juiste mindset ook een kader nodig. Hier maakt Coverton het verschil. Wij zetten alles op regelmatige tijdstippen in het kader.

coverton_vision

In een, steeds sneller veranderende wereld stijgen de gestelde verwachtingen van diensten en producten. Het tijdslot om de bedrijfskoers bij te sturen wordt korter en korter. De complexiteit van processen en regelgeving neemt maand na maand toe.

Om in deze uitdagende situatie het verschil te blijven maken, is het noodzakelijk om permanent oog te hebben voor de meerwaarde van alle stakeholders in het proces: klanten, leveranciers, medewerkers,… kortom iedereen die van dichtbij of iets verder af betrokken is.

Complexiteit is het resultaat van historische situaties en beperkingen. Daarom bepalen beslissingen vandaag het succes van een organisatie in de toekomst.

Visie

“Een toonaangevend netwerk uitbouwen van gelijkgestemde mensen die management duidelijk willen kaderen.”

JFK zei: “One person can make a difference, and everyone should try.” Coverton engageert zich om het verschil te maken, dag na dag. Wanneer we meer mensen overtuigen om, samen met ons, op dezelfde manier naar management te kijken, verveelvoudigt de impact en het effect dat we hebben op onze omgeving.

Waarden

  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Geëngageerd
  • Pragmatisch
  • Vastberaden

Wanneer u meer wilt weten over Coverton en wat wij echt belangrijk vinden, contacteer ons en we bespreken dit graag met u.