Coverton biedt management en compliance diensten doelbewust in een duidelijk kader omdat we ervan overtuigd zijn dat dit essentieel is voor onze dienstverlening.  We bieden dit op verschillende manieren:

Het kader (de scope) van een opdracht is zeer belangrijk. Hoe duidelijker dit kader is, hoe groter de slaagkansen zijn van de opdracht. Daarom bepalen we aan het begin samen met de klant de S.M.A.R.T. geformuleerde doelstelling van de opdracht. Zo garanderen we succes binnen de vooraf bepaalde krijtlijnen zoals tijd en budget. Het eerste kader is nu bepaald.

Zodra we een doelstelling voor een opdracht hebben, controleren we of deze opdracht kadert binnen het werkterrein van Coverton. Om de toegevoegde waarde te kunnen bieden waarvoor we staan, moeten we ook een opdracht kunnen uitvoeren volgens onze werkwijze. Niet alle organisaties zijn compatibel met elkaar. Dit is geen probleem maar een keuze. Coverton werkt samen met organisaties die eenzelfde kader van waarden hebben. Dit is ons tweede kader.

Onze expertise bepaalt het derde kader. We helpen u voor zover onze expertise dit toelaat. Coverton is gespecialiseerd in het verbeteren van zorgprocessen, het verbeteren van kwaliteit en veiligheid, het verbeteren van operations in de zorgsector en uw vragen over gezondheidseconomische onderwerpen.

We bakenen, bij het bepalen van kaders, de grenzen zeer bewust af om de oplossing zo duidelijk mogelijk te bepalen. Zo kan iedereen zich focussen op de essentie. In tegenstelling tot wat je zou denken, stimuleert deze aanpak het bedenken van alternatieve mogelijkheden voor heel wat management vraagstukken. Duidelijke kaders verhogen de creativiteit van de uiteindelijke oplossing.

Als u nog vragen heeft waarom u Coverton zou inschakelen, aarzel niet om ons te contacteren. We leggen u dit graag in een persoonlijk gesprek verder in detail uit.